Загальна кількість переглядів

Wikipedia

Результати пошуку

Translate

12 листопада 2013 р.



Ми  це  зробили!
   31. 10. 2013 р.  ми захищали проекти односторінкових сайтів. Іноді потрібно створити для невеликої компанії односторінковий сайт - візитку, який поєднував би в собі простоту, елегантність і функціональність. За допомогою нього  можна розвивати свій приватний бізнес.
Це нелегко, але  у нас вийшло! Ура!

Для чого потрібен односторінковий сайт?
Сьогодні можна спостерігати масове збільшення різних сайтів в мережі, серед яких популярності набувають односторінкові сайти.
Кому підійде односторінковий сайт і для чого він потрібен взагалі?
По-перше, він може служити стартовим проектом для приватного бізнесу. Приміром, підприємець уже знає, якою справою збирається займатися, але боїться програти. Він не знає, як залучити потенційних покупців з цільової аудиторії до свого товару. Він може створити сайт з однієї сторінки і спостерігати за трафіком, за поведінкою відвідувачів на ньому. Потім він може створити інший сайт одностранічнік, рекламує той самий товар але з деякими змінами в дизайні, у пропозиції купити товар  і подивитися, який з двох сайтів буде більш відвідуваний. Набравшись досвіду, він правильно вибере стратегію комунікації з клієнтурою через Інтернет та створить більш серйозний проект для торгівлі.
По-друге, односторінковий сайт можна використовувати як сторінки приземлення. Лендінгова сторінка здатна підвищити відвідуваність вашого основного сайту на 5-10%. Наприклад, у вас уже є веб-ресурс з великою кількістю сторінок, на яких зберігається багато інформації для користувачів, але його відвідуваність залишає бажати кращого. Запуск односторінкових проектів на різних серверах, допоможе вирішити цю проблему своїми посиланнями.
По-третє, односторінковий сайт набагато легше створити, ніж масштабний проект. Сьогодні посібники по створенню односторінкових сайтів можна легко знайти в Інтернеті. А це означає, що вам не потрібно витрачати гроші на оплату послуг програміста. Якщо ви не можете зробити односторінковий сайт самостійно, зверніться до фрілансера, він виконає цю роботу за плату, яку досвідчений програміст вважав би символічною. Сайт односторінковий - це не тільки економія коштів, але й економія часу: процес розробки займає не більше години, і одразу можна запускати проект у справу.
По-четверте, односторінкові ресурси незамінні при продажу товару дистанційним способом. Оскільки користувач Інтернету, що переглядає такий сайт, позбавлений можливості перейти на іншу сторінку, його вибір звужується до двох варіантів: або покинути сайт, або купити товар. Фахівці з психології маркетингу довели, що відвідування ресурсу, що закінчується натисненням на заповітну кнопку «купити», на односторінковому  сайті набагато частіше.
Підсумок. Як свідчить давнє  прислів’я « Малий золотник, але дорогий», односторінковий сайт за своєю структурою у багато разів простіший від  будь-якого двигуна, але прибуток, який він може принести, у сотні разів, окупить його витрати.

Немає коментарів: