Загальна кількість переглядів

Wikipedia

Результати пошуку

Translate

2 листопада 2013 р.

Звіти

Сьогодні членам  клубу «Вектор» вручалися значки
          30.10.2013 р.  усім  членам  клубу підприємництва «Вектор» було  значки із зображенням  логотипа. Гроші  ми  заробили  самі. З нагоди 70 – річниці  звільнення Дніпропетровщини залізничний ліцей попрохав нас організувати екскурсію «Пам’ятники  Дніпропетровська». Черенкевич Аня, яка навчається за професією «Адміністратор. Агент туристичного сервісу»  з майстром виробничого навчання чудово виконала завдання. Ми заробили 400 гривень. Ані заплатили за послуги, а для клубу замовили  значки. Нам виготовляли їх у Києві.
                             
 

Шановні читачі!
        Якщо ви бажаєте познайомитися з нашим містом та його цікавими історичними памятками, звертайтеся до нашого закладу. Ми не тільки члени клубу підприємництва, ми ще й агенти туристичного сервісу. Для учнів шкіл та закладів професійно-технічної освіти скидки.  Щодо організації екскурсій звертайтеся за телефоном 27-49-50.


       



Щоб  бути  успішним,  треба  навчитися проявляти  рішучість

     
      30.10.2013 р. на черговому тренінгу ми вчилися проявляти рішучість. Успішні люди завжди проявляють рішучість, вони здійснюють набагато більше дій, ніж невдахи, які перебувають у безкінечних роздумах. Ми разом виконували такі практичні вправи:
1) обмірковували ситуацію і потім швидко вчилися приймати рішення;
2) мотивували себе на негайну дію та виконання власних рішень;
3) прийнявши рішення і здійснивши задумане, оцінювали  результат;
4) якщо ми припускалися помилки, виправляли  і пробували робити щось інше.
     У кінці заняття члени клубу зробили висновок, що запорукою успіху є намагання.
 

Новини з клубу

В Україні та за її межами наша  область відома, як один з найбільших промислових центрів  України. Та не тільки залізною рудою, гранітом і навіть золотом багате Придніпров’я. Наш регіон славиться історією. Тут збереглося безліч пам’яток XVII-XX століть, а долини річок Дніпра, Самари  і  Орелі  чарують  мальовничими пейзажами та  унікальними краєвидами. Напередодні  70 річниці з дня визволення Дніпропетровщини учні Дніпропетровського центру підготовки і перепідготовки робітничих кадрів туристичного сервісу  з майстром виробничого навчання Селіною Т.С. та члени клубу підприємництва «Вектор» з  числа учнів закладу, які беруть участь польсько-українському проекті, згадали 7 чудес області  і по-новому відкрили  для себе неповторний та привабливий край на Дніпрі.
Наш фоторепортаж


 

Що  треба  зробити  заради  мрії ?
      23.2013 р. наш психолог Кузь Т.Г.  провела тренінг  «Роби те, що любиш». Чітка уявна картина того, до чого ми прагнемо - це стимул для досягнення поставлених цілей. Неможливо втілити те, чого не існує  у нашій свідомості. Ми вчилися ставити  собі ключові запитання: «Про що б я  мріяв, якби не заважали страх, життєві обставини, брак знань, умінь, сил і віри в себе?». Потім продумували, що потрібно зробити для того, щоб почати рухатися до цієї мрії. Кожен з нас  складав список того, чого б хотілося зробити заради здійснення своєї мрії, вибирав  із цього списку одну конкретну мрію аби почати її виконувати. Сьогодні ми зрозуміли, що робити треба те, що любиш, як це роблять усі успішні люди, які самі заробили свої гроші, займаються тим, що її подобається й удається, що треба знайти  ту сферу діяльності, де наші здібності будуть  потрібними. Отже, аби  досягти успіху- робота повинна бути задоволенням.
 

Що то за підприємець, який не знає мистецтва?
       20.10.2013 р. ми вирішили залучитися до високого мистецтва, відвідали будинок органної та камерної музики.  Тут слухали твори у виконанні лауреата Міжнародного конкурсу Тетяни Жук – Сєдової  (м. Київ) «Букет органних мелодій».  Наше задоволення не знало межі…
Наш фоторепортаж




Ми  на  тренінгу
17.10.2013 р. наші тренери,  Кузь Т.Г.  та Костенкова І.С., провели з нами тренінг, на якому ми говорили про види економічної свідомості. Ми й не уявляли, що існують два рівні - теоретичний  та  емпіричний, що теоретична свідомість виражається  в різних економічних законах, ідеях, що це представлено економічною наукою, що емпірична, вона ще називається  повсякденною економічною свідомістю, складається наших світовідчувань, життєвого досвіду, навіть з елементарних економічних знань. Для себе ми відкрили, що економічна свідомість існує у формі психології людей - відчуттях, сприйнятті, пам'яті, уявленнях, настроях, потребах, інтересах, волі. Ще вона існує у формі мислення - пізнавальній діяльності, у розвитку наших суджень, висновках  і  у практичній  діяльності. Виконуючи вправи «Роби те, що любиш» та «Спершу плати собі сам»,   вчилися  вкладати свої гроші, щоб вони працювали на нас, аби бути фінансово незалежними.

 Зміни   своє мислення                                  
   16.10.2013 р. на черговій зустрічі з Романом Шевченко ми розглядали питання мислення. Серед усього різноманіття проблем, пов'язаних з підготовкою підприємців  до діяльності в сучасних, проблема розвитку сучасного економічного мислення являється однією з актуальних. Формування економічного мислення - це процес гармонійного розвитку здібностей, які дають можливість ефективно проявляти себе в різних сферах діяльності (науково-пізнавальній, комерційній, суспільно-політичній та ін.). Ми зрозуміли, що нам потрібно  виробити свій стиль поведінки, формувати в собі певні господарські погляди та інтереси, а у результаті цього створюватиметься ціла система результативності праці. Хочемо сказати всім: «У нас цікаве входження в доросле життя».




Готуємося  до  змагань,  рахуємо витрати,  Відпочиваємо  й   змагаємося
    За ініціативи членів клубу підприємництва «Вектор»  10.10.2013 р.  у навчальному центрі відбулося спортивно-туристичне свято та конкурс кашоварів.  Для підтримки учнів усіх груп, члени клубу Даша та Карина, що навчаються за професією «Кухар. Кондитер» та завідуюча відділенням Толпиго О.Л. , провели майстер-клас по приготуванню польової каші для тих кашоварів, які навчаються за професіями «Квітникар», «Флорист», «Адміністратор. Агент з організації туризму», «Офіціант. Бармен. Адміністратор». Вони подали технологічні розрахунки, допомогли скласти калькуляцію блюда аби кожна група правильно організувала закупку продуктів.Таким чином  усі в конкурсі були його рівноправними учасниками.
       

 Даша та Карина захищають                        Команда Ганни перемагає
газету групи    
   

      Ганна – капітан збірної команди



Сашко представляє групу «Кухарів. Кондитерів»

Марія та Євген – ведучі свята – конкурсу, Ганна виконує гімн Центру
               



Даша захищає польове блюдо групи           Консультанти Даша й Карина отримали нагороду

Нагороди вручають директор Центру Войтович Н.В. та голова відділу
молоді і спорту  Індустріальної у м. Дніпропетровську ради Фокіна Л.І.

Немає коментарів: